Изработка на Сайт

Професионална изработка на сайт, адаптивен към всички устройства уеб дизайн.

изработка на модерен уеб сайт

Изработка на качествен уеб сайт

Изработка на страхотен и качествен уеб сайт е добра инвестиция, която можете да направите за вашият бизнес.

За да изградим присъствието ви в интернет, нашата компания ще ви предложи рентабилно решение за създаване и изработка на уеб сайт.

Предлагаме Ви истински динамичен сайт, чрез който ще въдете видими в интернет пространството от вашите клиенти.

Интернет предлага богатство от възможности за бизнеси от всякакъв мащаб по целия свят. С услугите за изработка и дизайн на уеб сайт на Top Catalog можете да установите онлайн присъствието си сега, както и да откриете истинския потенциал на бизнеса си. Един уеб сайт често е първото място на взаимодействие с клиентите. От тук уеб сайтa играе съществена роля в създаването на първоначално впечатление за потенциалния клиент, което води до засилен бизнес растеж.

Нашите услуги за изработка на уеб сайтове са на достъпни цени, спрямо качеството, оптимизацията и адаптивния дизайн на уеб сайта. Те ни позволяват да ви предложим съществени и разширени функции на най-добрата цена. Вашата инвестиция няма да бъде грешна, тъй като уеб сайтът Ви ще се развива според вашите желания и ще Ви помогне да достигнете бизнес целите си по-бързо от всякога.

Изработката на уеб сайт на WordPress ви предоставя професионална платформа за управление и популяризиране на бизнеса ви онлайн. Вашият уеб сайт ще бъде с множество стандартни и разширени функции, включващи лесна за използване система за управление на съдържанието, която ще ви даде възможност да актуализирате текстовото и образното съдържание на страниците си, в случай че искате да добавите повече съдържание към уеб сайта си по всяко време.

Изработка на уеб сайт

‎Нашият процес, за изработка на уеб сайт в 5 стъпки, гарантира, че вашият бизнес получава максимума от нашите услуги.‎

Събиране на информация

Първата стъпка в проектирането на успешен уеб сайт е да съберем информация. Много неща трябва да бъдат разгледани при проектирането на облика и усещането на уеб сайта ви, така че първо ви се задават много въпроси, които да помогнат за получаването на ясно разбиране за вашия бизнес и вашите нужди в уеб сайта.

 • Цел на сайта: Да предоставите информация, да популяризирате услуга, да продавате продукт и други.

Събиране на информация

План за действие

Използвайки информацията, събрана от първа стъпка, първо създаваме план. Тук разработваме карта на сайта – списък на всички основни теми и под теми за уеб сайта ви. Това ни дава ръководство за това, какво съдържание ще бъде на сайта, което е от съществено значение за разработването на последователна, лесна за разбиране навигационна система.
Това е и мястото, където решаваме какви технологии трябва да се внедрят – форми за контакт, дизайн, менюта, типове публикации, специфични плъгини и други.

План за действие

Изработка и Дизайн на Уеб Сайта

Тук се създава самият функционален уеб сайт, облика и усещането на сайта. Уеб сайта, може да бъде изработен по избрана тема или по индивидуален дизайн и напълно адаптивен за всяко устройство. Вземаме всички графични елементи от предварителния дизайн и ги използваме, за да създадем функционалния уеб сайт. По-конкретно, те се използват за създаване на функционалната wordPress тема, която установява облика и усещането на вашия сайт. Това включва не само изгледа на работния плот, но и изгледите за адаптивни мобилни устройства, като гарантира, че сайтът Ви е достъпен и адаптивен за всички устройства.

Изработка и Дизайн на Уеб Сайта

Тестване на Уеб Сайта

Преглеждаме и тестваме внимателно уеб сайта ви. Тестваме неща като пълната функционалност на формулярите или други
функции. Тестваме за проблеми със съвместимостта като преглеждане на разлики между различни уеб браузъри, компютри, лаптопи, и всички мобилни устройства. След като получим вашето окончателно одобрение, е време да ви предоставим уеб сайта. Това е официалното стартиране на уеб сайта ви, тъй като сега се вижда за обществеността.

Тестване на Уеб Сайта

Управление и Поддръжка на Уеб Сайта

Макар че е невероятно важно да притежавате уеб сайт и да го притежавате изграден по възможно най-ефикасен и ефективен начин, трябва също да знаете, че процесът не приключва след стартирането на сайта. След това трябва да започнете да работите със сайта, така че да е в състояние да работи за вас. С други думи, сайтът ви трябва да започне да ви носи нови клиенти. Дори най-красивите и модерни сайтове са без стойност за вас, докато не започнат да постигат целите, поставени пред тях. Нямате опит? Ние можем да ви помогнем! Разгледате и другите ни услуги, ако имате въпроси или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас.

Управление и Поддръжка на Уеб Сайта

Изработка и уеб дизайн на сайт от Top Catalog

Вашият уебсайт е отражение на бизнеса Ви. Професионално проектиран и разработен уебсайт ще отведе бизнеса ви до нови нива на растеж и успех. Тъй като хората все по-често посещават   онлайн пространството, все по-изтънчени уебсайтове са изтласквали границите на онлайн бизнеса. Дизайна на уеб сайта позволява на потребителя да се съсредоточи върху важните аспекти на уебсайта, като например неговото съобщение, използваемост, функционалност и крайния резултат от изпълнението на целта за продажби по отношение на реализацията.

Изработка и дизайн на уеб сайт

Ето какви уеб сайтове изработваме ние, както по индивидуални дизайни, така и по готови теми и шаблони.

Маркетингови стратегии и онлайн и Реклама

Индивидуален Дизайн

Индивидуалният дизайн е подходящ за клиенти, които имат представа и знаят как ще изглежда техният сайт.

сео оптимизация на сайт цени

Готова Тема

Уеб сайта с готова тема е предимството, че веднага може да видите и изберете как да изглежда вашият уеб сайт.

web site design топ каталог

Готови Шаблони

Може да изберете готови шаблони по ваш избор, за всяка страница на вашият уеб сайт.

Landing Page

Това е сайт, състоящ се от една страница която се нарича (лендинг) подходяща е за бързо разглеждане.

използване на seo ключови думи

Редизайн

Промяна на дизайна на вашия сайт, към ново, модерно решение за изцяло нов дизайн на уеб сайта Ви. Преглед и избор на демо версия.

seo оптимизация на сайт

Seo оптимизирани

Всички изработени от нас уеб сайтове са с включена вътрешна сео оптимизация, в съответствие с най-добрите seo практики.

Решения за изработване на уеб сайтове

Добрият дизайн на уебсайта отчита графиката, съдържанието, функционалността, поставянето на елементи и добре проучената употреба на шрифта/цвета, която помага да се грабне вниманието на потенциалните клиенти. Популярността и репутацията на вашия уеб сайт зависи отчасти от неговия дизайн. Фокусът на всеки онлайн бизнес е максималното увеличаване на продажбите, чрез подходящо използване на уебсайта, което предполага точно и подробно разбиране на бизнеса, клиентите и съобщението, което се доставя.

Top Catalog предлага услуги за професионална уеб изработка и уеб дизайн, които се оказват ефективни инструменти на маркетинга и гарантират възвръщаемост на инвестициите. Нашите услуги за уеб разработка съчетават усъвършенствана технология за уеб дизайн с най-новите бизнес концепции, за да направят уебсайта Ви привлекателен и лесен за разбиране и използване. Нашите услуги за уеб дизайн и изработка на сайт се основават на целите на клиента да достигне до най-доброто изживяване докато е в вашият уебсайт. Нашата цел е да предоставим на вашите потребители функционален дизайн на уеб сайт, който грабва вниманието им и превръща посетителите в клиенти.

Цени за изработка на Уеб сайт

За изработка на индивидуален уеб сайт, онлайн магазин или друг вид сайт, не се колебайте да се свържете с нас.
Нашите цени за изработка на сайт.

Уеб сайт Standard

590лв.
 • Готова тема
 • Преглед на демо дизайни
 • До 4 страници
 • Безплатен хостинг за 12 месеца
 • Безплатен домейн за 12 месеца
 • SSL сертификат за сигурност
 • Изцяло адаптивен дизайн
 • Първоначална seo оптимизация
 • Връзка към социални мрежи
 • Форма за запитвания
 • Безплатна рекламна страница в Топ Каталог с пакет Bronze за 12 месеца
Свържете се с нас

Уеб сайт Grand

1150лв.
 • Платена готова тема
 • Преглед на демо дизайни
 • Неограничен брой страници
 • Безплатен хостинг за 12 месеца
 • Безплатен домейн за 12 месеца
 • SSL сертификат за сигурност
 • Изцяло адаптивен дизайн
 • Първоначална seo оптимизация
 • Връзка към социални мрежи
 • Форма за запитвания
 • Безплатна рекламна страница в Топ Каталог с пакет Gold за 12 месеца
Свържете се с нас

Top Catalog е фирма за изработка и дизайн на професионален и качествен уебсайт

Ние предоставяме услуги за изработка на сайт в цяла България, за да изпълним всички ваши изисквания към уебсайта. Нашите услуги за уеб дизайн, доказани от индустрията, ще вдъхват повече живот на уебсайта Ви, защото ви уверяваме, че доставяме продукт, който е оптималната смес от видимост и използваемост. Нашите услуги за уеб развитие ви помагат да спечелите конкурентни предимства, като изграждаме и поддържаме уеб сайтове, които са развиващи се и имат добра видимост на търсачките. Въоръжени с техники в дигиталния маркетинг, изграждаме атрактивни уеб сайтове и онлайн магазини, които са с отлична структура, за лесна и удобна употреба на потребителите, което ви помагат да придобиете максимална ефективност. Също така може да подобрите видимостта в търсещите машини, трафика и реализациите със seo оптимизация.

В Top Catalog анализираме добре вашите изисквания и изграждаме професионални решения за изработка и дизайн на уебсайт, които ви доставят максимални ползи.