Изработка на Сайт

Професионална изработка на уеб сайт, адаптивен дизайн към всички устройства.

изработка на модерен уеб сайт

Изработка на уеб сайт

‎Нашият процес, за изработка на уеб сайт в 5 стъпки, гарантира, че вашият бизнес получава максимума от нашите услуги.‎

Събиране на информация

Първата стъпка в проектирането на успешен уеб сайт е да съберем информация. Много неща трябва да бъдат разгледани при проектирането на облика и усещането на уеб сайта ви, така че първо ви се задават много въпроси, които да помогнат за получаването на ясно разбиране за вашия бизнес и вашите нужди в уеб сайта.

  • Цел на сайта: Да предоставите информация, да популяризирате услуга, да продавате продукт и други.

Събиране на информация

План за действие

Използвайки информацията, събрана от първа стъпка, първо създаваме план. Тук разработваме карта на сайта – списък на всички основни теми и под теми за уеб сайта ви. Това ни дава ръководство за това, какво съдържание ще бъде на сайта, което е от съществено значение за разработването на последователна, лесна за разбиране навигационна система.
Това е и мястото, където решаваме какви технологии трябва да се внедрят – форми за контакт, дизайн, менюта, типове публикации, специфични плъгини и други.

План за действие

Изработка и Дизайн на Уеб Сайта

Тук се създава самият функционален уеб сайт, облика и усещането на сайта. Уеб сайта, може да бъде изработен по избрана тема или по индивидуален дизайн и напълно адаптивен за всяко устройство. Вземаме всички графични елементи от предварителния дизайн и ги използваме, за да създадем функционалния уеб сайт. По-конкретно, те се използват за създаване на функционалната wordPress тема, която установява облика и усещането на вашия сайт. Това включва не само изгледа на работния плот, но и изгледите за адаптивни мобилни устройства, като гарантира, че сайтът Ви е достъпен и адаптивен за всички устройства.

Изработка и Дизайн на Уеб Сайта

Тестване на Уеб Сайта

Преглеждаме и тестваме внимателно уеб сайта ви. Тестваме неща като пълната функционалност на формулярите или други
функции. Тестваме за проблеми със съвместимостта като преглеждане на разлики между различни уеб браузъри, компютри, лаптопи, и всички мобилни устройства. След като получим вашето окончателно одобрение, е време да ви предоставим уеб сайта. Това е официалното стартиране на уеб сайта ви, тъй като сега се вижда за обществеността.

Тестване на Уеб Сайта

Управление и Поддръжка на Уеб Сайта

Макар че е невероятно важно да притежавате уеб сайт и да го притежавате изграден по възможно най-ефикасен и ефективен начин, трябва също да знаете, че процесът не приключва след стартирането на сайта. След това трябва да започнете да работите със сайта, така че да е в състояние да работи за вас. С други думи, сайтът ви трябва да започне да ви носи нови клиенти. Дори най-красивите и модерни сайтове са без стойност за вас, докато не започнат да постигат целите, поставени пред тях. Нямате опит? Ние можем да ви помогнем! Разгледате и другите ни услуги, ако имате въпроси или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас.

Управление и Поддръжка на Уеб Сайта

Изработка и дизайн на уеб сайт

Ето какви уеб сайтове изработваме ние, както по индивидуални дизайни, така и по готови теми и шаблони.

Маркетингови стратегии и онлайн и Реклама

Индивидуален Дизайн

Индивидуалният дизайн е подходящ за клиенти, които имат представа и знаят как ще изглежда техният сайт.

сео оптимизация на сайт цени

Готова Тема

Уеб сайта с готова тема е предимството, че веднага може да видите и изберете как да изглежда вашият уеб сайт.

web site design топ каталог

Готови Шаблони

Може да изберете готови шаблони по ваш избор, за всяка страница на вашият уеб сайт.

Landing Page

Това е сайт, състоящ се от една страница която се нарича (лендинг) подходяща е за бързо разглеждане.