Поддръжка на Сайт

Непрекъснати подобрения, които гарантират, че професионалната поддръжка на уеб сайт дава големи резултати.

Поддръжка на сайт

Поддръжка на Уеб Сайт

Управление и поддръжка на Уеб сайт, Онлайн магазин, Landing страница и други видове сайтове.

Нашите уеб услуги не се ограничават до проектиране и развитие, предлагаме и набор от услуги за поддръжка на уеб сайтове и текуща техническа поддръжка, обхващащи миграции на съдържание, управление на хостинг акаунти, както и сигурност на уеб сайта. Разбирайки, че всеки бизнес има различни изисквания, ние с радост ще предложим съвети и насоки за ефективна поддръжка.

Управление и оптимизация

Следим внимателно всички наши уеб сайтове след стартирането с помощта на инструменти като Google Analytics. Разглеждайки данните за посетителите и поведението, можем да направим информирани препоръки за актуализации и разделени тестове, с оглед увеличаване на процентите на реализация и общата производителност на сайта.

Независимо дали изисквате пълен одит или основен анализ на ефективността, ние се гордеем с това, че гледаме как процъфтява всеки от ново стартираните ни уеб сайтове, с непрекъсната оптимизация, за да гарантираме, че се представя, както и трябва да бъде, като в крайна сметка помагаме на вашия бизнес да расте.

Управление и оптимизация

Качествена поддръжка

Гъвкави сме в начина си на работа, от първото взаимодействие с Вас, до по-добро развитие и допълнително изграждане.

онлайн маркетинг и реклама

Наша работа е да съветваме

Ще ви препоръчаме надстройки, нови функции, както и задачи за фиксиране на грешки и производителност. Оставете цялото техническо управление на нас, за да можете Вие да се концентрирате върху по-важни аспекти на бизнеса си и да използвате времето си по-ефективно.

поддръжка на уеб сайт

Непрекъснати подобрения

С ясно разбиране на вашите предизвикателства, ние сме на разположение, за да направим препоръчителни подобрения и промени, които гарантират, че уеб сайтът Ви продължава да дава големи резултати. Времето ни за реакция е до 24 часа, за извършване на промени, редакции и други по сайта.

Поддръжка на сайт

Ефективна и качествена техническа поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини.

Ефективна техническа поддръжка на уеб сайт

Нашата компания, предоставя първокласна, ефективна и надеждна поддръжка на уеб сайтове за фирми от всякакъв мащаб. С акцент върху надеждността, ефективността и сигурността, за да гарантираме, че всички проблеми по поддръжката се решават своевременно. Агенция Top Catalog ще отговори на всички изисквания относно, поддръжка на всякакъв вид уеб сайт и онлайн магазин изработен на WordPress. Редовно обновяване на актуализации, хостинг промени, защита на сигурността на сайта, промяна на дизайн, развитие и текуща помощ, така че сайтът Ви винаги да дава страхотни резултати.

Можем да Ви помогнем с поддръжка и ежедневна проверка на уеб сайта, консултантска дейност по проекти в сайта и др. Агенцията ни е позиционирана в град София, но работим онлайн в цяла България, без да правим компромис с качеството на услугите ни.

Често задавани въпроси за поддръжка на уебсайт

Често задавани въпроси относно услугата за поддръжка на уебсайт

Поддръжка на на уебсайт е процес, за осигуряване на производителност и актуалност и отстраняване на всякакви технически проблеми и други грешки, които биха повлияли на състоянието на уебсайта. Поддръжката на уебсайта е от важно значение, особено за тези, които стимулират приходите на бизнеса си от онлайн продажби, като онлайн магазини и други. Производителността на сайта, сигурността, скоростта, използваемост и т.н., всички играят важна роля  уебсайта да функционира правилно и насърчава потребителите да извършат действие или набор от действия.

Поддръжката на уебсайт е процес, който не е моментен. Уебсайта продължава да се развива, предприемат се нови стандарти, съдържание, актуализации и други, така че е необходима постоянна месечна техническа поддръжка, за да може уебсайта да функционира правилно. Ако имате нужда от смяна на изображение, текст, редизайн на страници, цялостна промяна на сайта или други промени, ние ще го  направим. Разбирането на нуждите ви за поддръжка на уебсайта Ви, ще ви даде по ясна представа колко часа работа можете да предвидите за всеки месец.

Цените за поддръжката на уебсайта зависят от това, колко часа са били необходими за промени по уебсайта или онлайн магазина Ви, като качване на снимки, продукти, промени на страници, редизайн и други. По-долу може да разгледате нашите пакети, които включват цялостна поддръжка, отстраняване на всякакви технически неизправности, актуализиране на плъгини и други, всичко това извън работните часове.

Поддръжка на уеб сайтове в цяла България

Фирма „Top Catalog“ работи онлайн за поддръжка на уеб сайтове в цяла България

Редовни актуализации и ежедневни проверки на уеб сайта

Ние предоставяме услуги за управление, както на малки уеб сайтове, така и за по-големи уеб сайтове, които изискват често и значително редовно внимание като актуализиране на информационно съдържание и изображения.  Уеб сайтовете нямат за цел да бъдат статични. Стойността на даден уебсайт е възможността да поддържате актуална информация онлайн на достъпни цени. Предполагаме, че ще искате да ревизирате някои или всичките си уеб страници с течение на времето, както и да добавите допълнителни уеб страници според вашите бизнес нужди. За да Ви съдействаме при поддържането на актуална информация онлайн, предлагаме няколко опции за поддръжка на уеб страници. Добавяне на нови раздели, функции, актуализиране и редизайн на функциите за проектиране, съвместно участие в изработване на уеб сайтове, редовен анализ на статистиките, проверки на връзки и обмен, анализ и управление на разположението на търсачките и други. Поддръжката на уеб сайта за бизнеса е необходимост, тъй като уеб сайтът представлява бизнеса Ви. В днешно време хората са достатъчно умни, за да определят доверието ви, като намерят уеб сайта Ви.

Ако уебсайтът ви не е поддържан и оптимизиран за различни устройства, тогава можете да загубите много бизнес възможности. В Top Catalog разполагаме с екип от експерти, които да се погрижат за всички ежедневни задачи по отношение на поддръжката на уеб сайта Ви, за да поддържаме уебсайта Ви актуализиран. Екипът ни работи по систематичен начин, за да се увери, че цялата информация в уебсайта е актуализирана, всяка страница е достъпна, тъй като няма счупени  връзки и други. Поддържаме пълната функционалност на уеб сайта Ви така, че да изглежда ефективен, приятен за разглеждане и привлекателен.

Цени за поддръжка на уеб сайт

Разгледайте нашите пакети за поддръжка на уеб сайт и онлайн магазин

План Standard

90лв./месец
 • Отстраняване на тех. проблеми
 • Мониторинг на сайта
 • Обновяване на плъгини
 • Промяна на настройки
 • Ъпдейти на системата
 • Добавяне на страници/модули
 • Промяна на съдържание/модули
 • Други промени
 • До 3 работни часа на месец
 • Допълнителни часове: 40лв./час
Контакти

План Grand

320лв./месец
 • Отстраняване на тех. проблеми
 • Мониторинг на сайта
 • Обновяване на плъгини
 • Промяна на настройки
 • Ъпдейти на системата
 • Добавяне на страници/модули
 • Промяна на съдържание/модули
 • Други промени
 • До 12 работни часа на месец
 • Допълнителни часове: 20лв./час
Контакти

Поддръжка на уеб сайт изработен на WordPress

Предлагаме цялостни промени и решения, за сайтове изработени на платформата WordPress

Други важни услуги освен поддръжка на уебсайт

Поддържаме уебсайтове изработени на всякакъв вид платформи, но WordPress е един от най-силните ни страни. Ние разполагаме с екип с богат опит за проектиране, разработване, поддръжка и цялостен дигитален маркетинг за сайтове изработени на WordPress.

Въпреки че предлагаме пакети за поддръжка на уебсайтове, предлагаме и Изработка на Сайт, SEO Оптимизация и създаване и управление на Google Ads реклама. Ние от фирма Top Catalog може да ви предложим, не само да поддържаме уебсайта Ви в крак с времето, но и да се уверим, че нови реални посетители и бъдещи клиенти имат интерес и посещават сайта Ви ежедневно. Ако не сте на върха на основните търсачки, може да изгубите тези посетители и бъдещи клиенти.