Поддръжка и Управление

Непрекъснати подобрения, които гарантират, че професионалната поддръжка на уеб сайт дава големи резултати.

Управление и Поддръжка

Управление и поддръжка на Уеб сайтове, Google ads реклами, Facebook ads реклами, Facebook страници и други.

Нашите уеб услуги не се ограничават до проектиране и развитие, предлагаме и набор от услуги за поддръжка на уеб сайтове и текуща техническа поддръжка, обхващащи миграции на съдържание, управление на хостинг акаунти, както и сигурност на уеб сайта. Разбирайки, че всеки бизнес има различни изисквания, ние с радост ще предложим съвети и насоки за ефективна поддръжка.

Управление и оптимизация

Следим внимателно всички наши уеб сайтове след стартирането с помощта на инструменти като Google Analytics. Разглеждайки данните за посетителите и поведението, можем да направим информирани препоръки за актуализации и разделени тестове, с оглед увеличаване на процентите на реализация и общата производителност на сайта.

Независимо дали изисквате пълен одит или основен анализ на ефективността, ние се гордеем с това, че гледаме как процъфтява всеки от новостартираните ни уеб сайтове, с непрекъсната оптимизация, за да гарантираме, че се представя, както и трябва да бъде, като в крайна сметка помагаме на вашия бизнес да расте.

Управление и оптимизация

Качествена поддръжка

Гъвкави сме в начина си на работа, от първото взаимодействие с Вас, до по-добро развитие и допълнително изграждане.

онлайн маркетинг и реклама

Наша работа е да съветваме

Ще ви препоръчаме надстройки, нови функции, както и задачи за фиксиране на грешки и производителност. Оставете цялото техническо управление на нас, за да можете Вие да се концентрирате върху по-важни аспекти на бизнеса си и да използвате времето си по-ефективно.

поддръжка на уеб сайт

Непрекъснати подобрения

С ясно разбиране на вашите предизвикателства, ние сме на разположение, за да направим препоръчителни подобрения и итеративни промени, които гарантират, че уеб сайтът Ви продължава да дава големи резултати.