Реклама в Гугъл

Ефективни рекламни стратегии в Google Ads. Бъдете веднага на първа страница в Гугъл с качествена реклама.

реклама в гугъл

Реклама в Гугъл чрез Google ads

Качествена оптимизирана реклама в Гугъл

Google Ads Реклама

Основната цел на всеки бизнес е да се класира в самия връх на страниците с резултати от търсачката на Google. Това гарантира, че тези бизнес уеб сайтове издърпват целенасочен и конвертиращ трафик т.н. аудитория, която търси и е готова да закупи предлаганите от Вас продукти и/или услуги. Важно е също така рекламните кампании да са в целевата Ви аудитория, за да печелят много най-добрите ROI (възвръщаемост на инвестициите). Създаваме завладяващи, ангажиращи и убедителни специфични за бизнеса реклами, базирани на ключови думи, които продават. Ще имате пълен достъп до всички рекламни кампании, които провеждаме за бизнеса Ви, като наблюдавате подробни резултати в реално време.

Google Ads Реклама

Качествена Реклама в Гугъл

Top Catalog е специализирана агенция за реклама в Гугъл със седалище в София. Управляваме рекламни кампании на фирми в Google Ads (AdWords). Когато хората използват търсачка поставяме рекламите Ви пред тях. Тъй като времето на повечето хора онлайн се прекарва в четене или гледане на това, което ги интересува, а не търсене, има и други начини да достигнете до клиентите си. Можем да достигнем до клиентите Ви с реклами в Google, YouTube и партньорски сайтове и други. Нашият екип от експерти може да създаде рекламен план, който да отговаря на вашите цели и бюджет.

Качествена Реклама в Гугъл

PPC Реклама в Гугъл

Pay per click реклама

Качествена ppc реклама в Google

Основният ни управленски фокус е да помогнем на клиентите да печелят възвращаемост на рекламната си инвестиция. Използвайки Top Catalog, за да управлявате кампаниите си в Google Ads (AdWords), можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре.

ПРОВЕЖДАНИТЕ PPC КАМПАНИИ ВКЛЮЧВАТ :

  • Намиране на ключовите думи, които клиентите търсят
  • Създаване на убедителен рекламен текст
  • Извличане на максимума от бюджета си
  • Постигане на реализации или продажби
  • Управление на цената, която плащате за кликвания
  • Създаване на целевите страници, които хората посещават, след като кликнат
Качествена ppc реклама в Google

Google Реклама

Създаване на рекламни кампании в google ads са най-бързите начини за достигане до вашите клиенти.

реклама в гугъл

Реклами в Гугъл

Създаване на Google ads реклама показваща се в Google търсене, също така може да се показва в google maps, you tube, сайтове показващи реклами, партньорски сайтове на google и други.

реклама в гугъл

Видимост на Реклама

Google Ads обикновено се показват на челни позиции в резултатите на търсенето, в партньорски сайтове и много други места, което ги прави видими по зададените ключови думи.

Реклама за Приложения

Когато изградите приложението си и искате да го популяризирате, трябва да използвате реклами за универсални приложения. Такива реклами за приложения могат да насърчат хората да виждат и инсталират приложението ви на мобилния си телефон.

Реклама за Пазаруване

Емисията Ви с продукти е съществена част от кампания в Google Пазаруване. Оптимизираме емисията Ви за продукти, за да улесним Google да използва тази информация за подобряване на видимостта, кликванията и реализациите.

Реклама в Дисплейната Мрежа

Дисплейната мрежа на Google включва уеб сайтовете, на които хората отиват да прекарват времето си. Тези уеб сайтове показват реклами или видеоклипове, когато хората четат и гледат теми, които ги интересуват.

Видео Реклами

Google е собственик на YouTube и можем да създаваме, управляваме и пускаме видео реклами в YouTube. Видео рекламите са чудесен начин да разкажете на хората за продукта си или да им помогнете да научат повече на уебсайта Ви.

На кратко, какво е Google ads?

Google Ads, известна преди като Google Adwords, е рекламната платформа на Google. Основната услуга на Google Ads е търсене в Гугъл, което работи от рекламодатели, които наддават за определени ключови думи, така че рекламите им да се показват в резултатите от търсенето на Google, когато някой търси тази конкретна ключова дума или фраза. Някои ключови думи са по-скъпи за офериране от други, особено на конкурентен пазар. Освен това Google Ads предоставя редица допълнителни рекламни платформи заедно с кампании в мрежата за търсене, включително: реклами в Гугъл търсене, дисплейната мрежа, видео реклами, реклами за приложения, пазаруване и много други реклами, които също могат да помогнат за популяризирането на марката Ви. Можете да използвате Google Ads, за да увеличите потенциални клиенти и да увеличите максимално ROI за бизнеса си. Всъщност Google Ads съставлява приблизително 33% от всички приходи от реклама в световен мащаб.

В Top Catalog предлагаме набор от услуги и консултации за реклама в Google Ads, съобразени с бизнес нуждите Ви. Ще работим с Вас, за да създадем ефективни рекламни кампании, които ще измъкнат името Ви над конкурентите в резултатите от търсенето. Ще помогнем на сайта Ви да достигне до повече аудитории, ще привлечем повече трафик, ще увеличим потенциални клиенти и ще помогнем за подобряване на реализациите.